Cum este măcelărită una dintre cele mai frumoase păduri din județ

Cum este măcelărită una dintre cele mai frumoase păduri din județ

Cândva, cea mai frumoasă pădure din judeţ, pe unde treceam în drumul către bunicii de la Bălceşti. Astăzi, pădurea Cotoşmanu este măcelărită…

2 Comments

 • Ionut Posted June 10, 2016 2:22 pm

  Sunt neplacut surprins de acest fapt. Nu am mai trecut de vreo doi ani cel putin prin zona, si mi se pare intolerabil ceea ce se intampla.
  Cine sunt cei responsabili de aceste nenororciri? Cui apartin autovehiculele de transport marfa? Ce spun autoritatile?
  In alta ordine de idei, vreau sa va felicit pentru scorul relativ bun pe care l-ati obtinut in alegeri. Regret faptul ca, pe baza sondajelor, nu v-ati inteles cu ceilalti candidati cu sanse (in speta dl. Remus Grigorescu) sa fie sustinut un singur candidat impotriva lui Gutau. Regret faptul ca o mare parte din locuitorii Ramnicului nu au inteles responsabilitatea pe care o au atunci cand (nu) voteaza.
  Va marturisesc sincer si cu mare parere de rau ca nu v-am acordat votul meu, si asta nu pentru ca nu ati fi meritat, ci pentru ca am ramas oarecum “setat” pe candidatul Remus Grigorescu, de la precedenta confruntare electorala pe care ati avut-o, cea din 2010.

 • Ionut Posted June 10, 2016 2:23 pm

  Sper ca rezultatul acestor alegeri sa nu va descurajeze, sper ca mediul politic insalubru din Romania si din Valcea sa nu va “contamineze” si sper ca in continuare sa aveti puterea de a lupta impotriva ticalosiilor (asa cum e cea pe care ati prezentat-o mai sus).
  Va respect si pentru faptul ca, in urma cu cativa ani, impotriva curentului impus, v-ati pronuntat impotriva eutanasierii cainilor fara stapan. Am urat PDL-ul pentru acest lucru, dar iata ca USL-ul a facut acelasi lucru. Cred ca tragedia de langa Parcul Izvor a fost o inscenare ordinara (e posibil sa fi fost caini de lupta, dar chiar daca nu erau caini de lupta, cainii incriminati nu erau fara stapan, ci erau folositi pentru a pazi acel teren). E adevarat ca locul cainilor nu e pe strada, dar exista state europene (Germania, Polonia, Grecia, Italia, Bulgaria) unde nu se practica eutanasierea.
  In ceea ce ma priveste, cred ca m-am invatat minte si sper sa am din nou posibilitatea de a va acorda un vot.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *